Välkomna till Töreboda Trollingklubbs Blogg

söndag 27 januari 2013

Lite kort info från årsmötet!

 I år bytte vi orförande,Michael Billing tacka för sig och ny Ordförande blev Mikael Wikström
Efter mötet drog vi igång med lottförsäljning och mat ställdes fram,Vad kunde passa bättre än Lax & potatis en kväll som denna,Lotterna såldes slut på ett kick då prisbordet va extrakryddat iår från riktigt bra sponsorer som Olssons fiske,Marin & fritid,och Charterfiske
Även en privat sponsor anders olsson la gladeligen till saker till prisbordet.
Vi bestämde innan prisutdelningen att pengarna skulle gå till Lax i Vänern och att vi själva skulle försöka(om det var möjligt)sätta ut lax i laxhallsområdet.

Efter Lottprisutdelningen så va det dax att kora KM vinnarna.
Stort grattis till Vinnarna 1:a Team Wikström 2:an Team de gule och 3:an Team perra alla fick presentkort från Olssons fiske.

Wikström nöjd med vandringspriset
I och med KM vinsten så fick Wikström designa en strike pro färg som vi hoppas på ska komma ut i handeln 2013,vobblern kommer isåfall se ut så här.


Efter den prestigefyllda prisutdelningen så tog sten-gunnar stensson över med hisnande fiskehistorier från Kroatien och Kenya i både foto och film,Det blev många skratt och förvåning över dom stora fiskarna som finns i världens hav,Lyckat till max och vi ger en stor eloge till den erfarne Sten-gunnar stensson som glädjes åt att få berätta sina historier för oss.Tack

//Ledningen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar