Välkomna till Töreboda Trollingklubbs Blogg

OM KLUBBEN


 

Klubben startades i Oktober 2008, då var vi 5 medlemmar, idag har vi ca 40 betalande medlemmar. Vi växer stadigt.

I klubben arangeras 5 st trollingträffar per år. Dom har vi valt att lägga på 4 olika sjöar runt om Norra Skaraborg. Vänern, Vättern, Unden samt Viken.

Tanken med det är att vi på så sätt får en mer intressant cup, eftersom olika sjöar kräver speciella tekniker när man trollar efter dom olika fiskarterna samt att flera kan ställa upp och vara med när vi kör våra träffar. I våran klubb ska man känna att det räcker med en eka och ett par spön för att vara med.

Som medlem hos oss får man delta på våra träffar lite billigare, köpa klubbkläder till reduserade priser,, vi bjuder våra medlemmar på mat under årsmötet samt att vi jobbar på att kunna erbjuda rabatter hos några av våra sponsorer.

Våra ambitioner är att få i gång en fungerande klubb som har verksamhet för både ungdomar och vuxna inom trolling.

Vi kommer dessutom att ordna med familjekvällar där vi kommer att hålla viss undervisning för dom allra minsta och för övriga som känner att man vill fördjupa sej i mete. Är man inte medlem är man naturligtvis välkommen att deltaga ändå.

Under året har vi ett antal möten för tävlingsledningen där vi går igenom vad som har gått bra resp. mindre bra på träffarna. Vi har, om så behövs, medlemsmöten när någon finner skäl att sammankalla medlemmarna. Slutligen så har vi årsmöte som kommer att ligga i Januari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar